Skip to content

OVER CICADE INTERNATIONAL

Geachte bezoeker,

Van harte welkom op de website van Cicade International. Fijn dat u even de moeite heeft genomen om onze website te bekijken. Wij zijn een landelijk opererend bedrijf in de grafische sector en verzorgen voornamelijk voor onze klanten het ontwerpen en de totale productie van grafische presentaties. Daarbij kunt u denken aan ringbanden, (die o.m. gebruikt worden voor prijslijsten of catalogi), banners, showcards, insteekmapjes, tabbladen (in elke gewenst formaat en aantal), flyers, folders, visitekaartjes enz. Kortom: alle producten die met grafische presentatie te maken hebben. Deze producten vragen een zorgvuldige planning en nauwgezet overleg en vooral: goed luisteren! Want natuurlijk bent ú het die bepaalt hoe de presentatie eruit komt te zien. Natuurlijk bieden wij u daarbij graag onze adviezen aan en denken graag met u mee. Maar altijd met het oog op het matigen van de kosten. Eén telefoontje 038-3376338 of email (sales@cicade-int.nl) naar ons bedrijf en wij informeren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om uw familiedrukwerk bij ons te bestellen. Binnen een straal van 10 km rond Hattem en Zwolle bezorgen wij de collectieboeken gratis bij u aan huis en we halen ze ook weer voor u op. Dan kunt u de kaartjes rustig op uw gemak thuis uitzoeken. Geboortekaartjes worden, indien vóór 12:00 uur bestelt, nog dezelfde dag geleverd!

 

Waarom Cicade International?

* Cicade International werkt al meer dan 24 jaar samen met gerenommeerde drukkerijen en binnen- en buitenlandse producenten.
* Wij denken van A tot Z met u mee en nemen u de tijdrovende zaken uit handen.
* Onze prijzen zijn altijd zo scherp mogelijk gecalculeerd.
* Uw bestelling wordt (na overleg) snel mogelijk geleverd, waarbij we niet toestaan dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
* We controleren het aangeleverde ontwerp vooraf altijd op fouten.
* Verzending geschiedt altijd gratis binnen Nederland (óók op de Waddeneilanden!).

 

Cicade International

Persoonlijke aandacht en service als vanouds!


Producten

Contact

Cicade International
Kleine Gracht 3
8051 VK Hattem

Telefoon: 038-3376338
E-mail: sales@cicade-int.nl

Over Cicade

    Geachte bezoeker, Van harte welkom op de website van Cicade International. Fijn dat u even de moeite heeft genomen om onze website te bekijken. Wij zijn een landelijk opererend bedrijf in de grafische sector en verzorgen voornamelijk voor onze klanten het ontwerpen en de totale productie van grafische presentaties. Daarbij kunt u denken aan ringbanden, (die o.m. gebruikt worden voor prijslijsten of catalogi), banners, showcards, insteekmapjes, tabbladen (in elke gewenst formaat en aantal), flyers, folders, visitekaartjes enz. Kortom: alle producten die met grafische presentatie te maken hebben. Deze producten vragen een zorgvuldige planning en nauwgezet overleg en vooral: goed luisteren! Want natuurlijk bent ú het die bepaalt hoe de presentatie eruit komt te zien. Natuurlijk bieden wij u daarbij graag onze adviezen aan en denken graag met u mee. Maar altijd met het oog op het matigen van de kosten. Eén telefoontje 038-3376338 of email (sales@cicade-int.nl) naar ons bedrijf en wij informeren u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om uw familiedrukwerk bij ons te bestellen. Binnen een straal van 10 km rond Hattem en Zwolle bezorgen wij de collectieboeken gratis bij u aan huis en we halen ze ook weer voor u op. Dan kunt u de kaartjes rustig op uw gemak thuis uitzoeken. Geboortekaartjes worden, indien vóór 12:00 uur bestelt, nog dezelfde dag geleverd!   Waarom Cicade International? * Cicade International werkt al meer dan 24 jaar samen met gerenommeerde drukkerijen en binnen- en buitenlandse producenten. * Wij denken van A tot Z met u mee en nemen u de tijdrovende zaken uit handen. * Onze prijzen zijn altijd zo scherp mogelijk gecalculeerd. * Uw bestelling wordt (na overleg) snel mogelijk geleverd, waarbij we niet toestaan dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. * We controleren het aangeleverde ontwerp vooraf altijd op fouten. * Verzending geschiedt altijd gratis binnen Nederland (óók op de Waddeneilanden!).   Cicade International Persoonlijke aandacht en service als vanouds!