Skip to content

RINGBANDEN

Ringbanden, op maat gemaakt en voorzien van alle informatie en beelden die u wenst. Ringbanden zijn onmisbaar bij…  Klik op de afbeelding voor meer informatie.

… een goede presentatie van uw producten en is het visitekaartje van uw bedrijf. In een voor uw bedrijf speciaal vervaardigde Ringband, presenteert u uw producten op een unieke en professionele wijze. Als de Ringbanden ook worden voorzien van Tabbladen, dan vinden uw klanten op een nog snellere en doeltreffender manier hun weg in uw assortiment. Dat zorgt beslist voor een hogere omzet!

Stuur ons een e-mail: info@cicade-int.nl of bel ons: 0383376338 en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Producten

Contact

Cicade International
Kleine Gracht 3
8051 VK Hattem

Telefoon: 038-3376338
E-mail: sales@cicade-int.nl

Over Cicade

    Ringbanden, op maat gemaakt en voorzien van alle informatie en beelden die u wenst. Ringbanden zijn onmisbaar bij...  Klik op de afbeelding voor meer informatie. ... een goede presentatie van uw producten en is het visitekaartje van uw bedrijf. In een voor uw bedrijf speciaal vervaardigde Ringband, presenteert u uw producten op een unieke en professionele wijze. Als de Ringbanden ook worden voorzien van Tabbladen, dan vinden uw klanten op een nog snellere en doeltreffender manier hun weg in uw assortiment. Dat zorgt beslist voor een hogere omzet! Stuur ons een e-mail: info@cicade-int.nl of bel ons: 0383376338 en wij informeren u graag over de mogelijkheden!