Skip to content

HOESJES, ETUIS, INSTEEKMAPJES en BADGES

 

Hoesjes, Etuis en Insteekmapjes voor het opbergen en beschermen… Klik op de afbeelding voor meer informatie.…al uw documenten. In alle denkbare formaten leverbaar! Hoesjes in helder transparant of gekleurde folie. Artikelen zijn vervaardigd van PVC of van copysafe materiaal (PP), d.w.z. de toner van de printer of kopieerapparaat zet niet over op de folie.

Legio mogelijkheden:

L-mappen, U tassen, Badges met lanyard, speld of clip, Driehoeken (zelfklevend), Visitekaartje-etuis (zelfklevend), Rugetikethouders, CD-hoesjes, Parkeerkaarthoesjes (zelfklevend), Naambordjes (houders voor tafelnaamkaarten), Menuhouders, Klemmappen, Klemruggen, Lamineerhoezen.


Staat uw product er niet bij? Meldt het ons en wij sturen u een voorstel.

Standaard artikelen leveren wij u binnen 5 werkdagen. Bij speciaal te vervaardigen artikelen geven wij u de meest snelle levertijd op.

Stuur ons een e-mail: info@cicade-int.nl of bel ons: 0383376338 en wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Producten

Contact

Cicade International
Kleine Gracht 3
8051 VK Hattem

Telefoon: 038-3376338
E-mail: sales@cicade-int.nl

Over Cicade

      Hoesjes, Etuis en Insteekmapjes voor het opbergen en beschermen... Klik op de afbeelding voor meer informatie....al uw documenten. In alle denkbare formaten leverbaar! Hoesjes in helder transparant of gekleurde folie. Artikelen zijn vervaardigd van PVC of van copysafe materiaal (PP), d.w.z. de toner van de printer of kopieerapparaat zet niet over op de folie. Legio mogelijkheden: L-mappen, U tassen, Badges met lanyard, speld of clip, Driehoeken (zelfklevend), Visitekaartje-etuis (zelfklevend), Rugetikethouders, CD-hoesjes, Parkeerkaarthoesjes (zelfklevend), Naambordjes (houders voor tafelnaamkaarten), Menuhouders, Klemmappen, Klemruggen, Lamineerhoezen.